Bouwer Bosch – God

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

geskryf deur Bouwer Bosch
video deur Willem VAN DEN HEEVER en Bouwer Bosch

Lirieke – Ek praat nie meer so baie met God nie en dis nie omdat ek kwaad is nie maar meer net omdat ek voel ek moet meer begin luister. As jy meer opgewonde raak oor jou kerk as oor jou God sou ek sê daar is ‘n probleem. Ateiste tree soos Christene op en beoordeel almal wat nie soos hulle voel of glo nie. Ek weet soms nie wat aangaan nie en my swaar hart klop moeilik. My siel is die kaptein van hierdie skip en waar ek nou oor die rowwe see seil is dit God se winde wat my koers bepaal al mag dit voel of ek sink. Ek vra nie dat jy van my sal hou nie maar net dat jy vir ‘n oomblik sal luister. Musiek is my alles, maar alles het al ook gelos met niks. Wat help dit 10 000 mense sing saam by ‘n konsert, maar eks nie lief vir myself nie. Soms sukkel ek net om myself te wees. Woorde is leë aksies en ek kry myself dikwels op ‘n plek waar ek net praat en nie leef nie. Ek glo in liefde wen, maar ek het ook al baie seer veroorsaak in baie lewens waaroor ek bitter spyt is. God is die pad, maar soms voel God in die pad. En dis hier by ‘n ongelukstoneel wat ek my hart met jou deel. Ek luister elke dag as die skemer Sy naam skree en ek steel Sy genade by die oggend son. En dan besef ek, ek weet nie wat ek soek nie maar ek weet darem wie ek is. Ek vertrou nie altyd my hart nie ek moet hom dalk minder volg en ek moet leer om net lief te raak vir dit wat lief kan raak vir my. Musiek is net musiek is net musiek en as dit meer is moet jy sagter sit of selfs ophou luister. Jy sien, God is nie net goed omdat dit goed gaan nie. God is altyd goed. ‘n Kind word gebore, God is goed. My pa het kanker, God bly goed. Jy sien, ek skryf musiek om te oorleef. Nie finansieel nie, maar emosioneel. En as ons nie alles verloor het toe ek 16 jaar oud was nie en ons nie in getrek het by ‘n ander gesin nie en die barmhartige potchefstromer nie vir my sy kitaar gegee het nie sou ek nooit vir God ontdek het op ‘n musikale manier nie. Persoonlik dink ek nie God het baie tyd vir Afrikaanse musiek nie, maar Hy is baie lief vir dans. Hy dans op my vals note oor die vreugde in die wêreld en Hy dans oor my opregte note met trane in Sy oë oor al die hartseer wat ons aan mekaar bring. My hart is ‘n storm op die see. Die golwe gooi hom heen en weer, maar daar is vrede in die donderstorm. Die weer lig bliksem hoe ek God bewonder.

css.php